Előfizetői tartalom

Teljes pénzjutalmát jótékonyságra ajánlja fel a horvát válogatott

MTI
Hátrányos helyzetű gyerekeknek ajánlotta fel a világbajnokságon ezüstérmes horvát labdarúgó-válogatott a teljes pénzjutalmát.A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, valamint a játékosok és a teljes stáb által a nemzeti együttes Facebook-oldalán közzétett nyilvános levélben felhívták a figyelmet az ország nehéz helyzetére, s reményüket fejezték ki, hogy ezzel a gesztussal legalább néhány gyerek nyarát szebbé tudják tenni.

Frissítés: úgy tűnik, álhír volt az egész:Kapcsolódó cikkünk2018.07.18Álhír volt: mégsem ajánlják fel teljes jutalmukat a horvát focistákHorvátország az Európai Unió legszegényebb tagállama, amely húsz éve nyögi a délszláv háború örökségét. Sok gyermek nem tud iskolába járni, az idősek a létminimumon élnek, az egészségügy összeomlóban, a vezetés pedig korrupt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés