FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Theresa May: elérhető közelségbe került az EU-kilépésünk

MTI
A brit miniszterelnök szerint elérhető közelségbe került a megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió között a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) körülményeiről, miután egyetértés született a jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszert körvonalazó politikai deklaráció szövegtervezetéről. A két anyagot a vasárnapi EU-csúcson szentesíthetik az állam- és kormányfők, és ezután nagy kérdés, hogy May a brit parlament alsóházában a decemberi szavazáson többséget tud-e szerezni a kialkudott kilépési feltételrendszerre.

Kapcsolódó cikkünk2018.11.19Kritikus hét nap előtt állnak a britek, íme a menetrendTheresa May a Downing Streeten, hivatala előtt elmondott rövid csütörtök délutáni sajtónyilatkozatában kijelentette: Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartott előző esti "jó, részletes" brüsszeli megbeszélésén felvázolta, hogy London álláspontja szerint mit kell tartalmaznia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés