Előfizetői tartalom

Theresa May: Zsákutcába jutottunk

Portfolio
Nyilatkozatot adott a BBC-nek Theresa May brit kormányfő, amelyben a Brexit-tárgyalások állásáról adott beszámolót. Ennek a lényege:Fontosabb részletek A Brexit tárgyalások zsákutcába jutottak Nem engednek egyetlen fontos kérdésben sem Nem írnak ki új népszavazást Valahogy mégis kidolgoznak egy új javaslatot Ezt várják az EU-tól is A nyilakozat - közel a Brexit időpontjától - semmiféle új lehetőséget nem villantott fel arra nézve, hogy a kudarcos EU-csúcs után mégis hogyan lehetne egy rendezett kilépést lemenedzselni.

2018. szeptember 21. 15:38 Megosztás A Brexit abszurduma A Brexit folyamatát leginkább úgy tudnánk leírni, hogy Nagy-Britannia és EU két éve beültek egy olyan kocsiba, amelyik padló gázzal száguld egy távoli szakadék felé. Igazából már akkor világosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés