Előfizetői tartalom

További lépésekkel kényezteti a kormány a családokat

Portfolio
A kormány tárgyalt a demográfiai folyamatokról, a következő hónapokban további lépésekkel támogatjuk majd a gyermeket nevelőket - jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Hozzátette: lesznek olyan lépések, melyek már januártól életbe lépnek, de előtte nemzeti konzultációt tartanak a családtámogatásokról.

A kormány szerint semmilyen jelentést nem fogadtak el tegnapA magyar kormány úgy tekint a tegnapi döntésre, hogy az Európai parlament nem fogadta el a szabályok szerint a Sargentini-jelentést, ezért a jogvita lezárásáig ennek nem is lehet semmilyen további következménye - mondta a Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette: hétfőn tartanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés