Előfizetői tartalom

Továbbra is nagyon pörög a magyar a kiskereskedelem

Portfolio
A májusi megbicsaklás után júniusban és a ma közzétett adat szerint júliusban is igen dinamikusan nőtt a kiskereskedelmi forgalom Magyarországon, hiszen a KSH szerint éves alapon a nyers adat alapján 6,9%-kal, naptárhatástól megtisztítva 6,4%-kal bővült a volumen. Emiatt az első héthavi átlagos növekedés is 5,8%-os mértéket ért el.

A részletes adatokat nézve 2019. júliusban az előző év azonos időszakához viszonyítva, naptárhatástól megtisztítva az alábbiak láthatók: Az országos kiskereskedelmi üzlethálózat, valamint a csomagküldő és internetes kiskereskedelem forgalmának volumene 6,4%-kal nőtt. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben a forgalom volumene 4,5%-kal bővült. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés