Előfizetői tartalom

Trump a kormányzati leállás miatt mekis kajával kínálja vendégeit

MTI
Gyorséttermekből rendelt menüvel volt kénytelen kínálni vendégeit Donald Trump amerikai elnök hétfőn, amikor a Fehér Házban banketten fogadta az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatának, a Clemson Tigersnek a tagjait. Trump, aki imádja a hamburgereket, ráadásul maga rendelte meg és fizette ki a 300 hamburgert, valamint sült krumplit, pizzát és más finomságot, mivel a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van.

A Fehér Ház séfje ilyen alkalmakkor természetesen jóval különlegesebb ételkölteményekkel kápráztatja el a vendégeket Abraham Lincoln portréja alatt az ebédlőben, ám az ezüst tálcákon most a McDonald's, a Burger King és a Wendy's gyorséttermi láncok ételei sorakoztak.Van pizza, 300 hamburger, sok-sok sült krumpli, az összes kedvenc kajám- mondta el Trump újságíróknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés