Előfizetői tartalom

Trump: ha elindul az eljárás ellenem, összeomlanak a piacok (2.)

Portfolio
Cáfolta, hogy bűncselekményt követett volna el a 2016-os elnökválasztási kampány során a volt ügyvédjének adott utasításokkal és szerinte kétséges, hogy egy nagyszerű munkát végző elnök ellen elindulhat-e az alkotmányos felelősségre vonási eljárás, de ha ez megtörténne, összeomlanának a piacok - többek között ezeket mondta a Fox News baráti televíziónak adott, amerikai idő szerint ma kora reggel levetített interjúban Donald Trump amerikai elnök.

Kedd este vádalku keretében, eskü alatt azt vallotta Michael Cohen, Trump volt ügyvédje és elintéző embere, hogy a 2016-os elnökválasztási eredmény befolyásolása érdekében Trump utasítására bűncselekményt követett el, azaz a kamányfinanszírozási törvény megsértésével hallgattatott el lefizetéssel egy pornószínésznőt és egy playboy-modellt. Ha tehát Cohen bevallotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés