Előfizetői tartalom

Trump meghátrál? - Egyre nagyobb a botrány az USA-ban

MTI
Donald Trump amerikai elnök finomított a tanárok felfegyverzésére vonatkozó álláspontján: míg eddig arra lehetett számítani, hogy szövetségi törvénytervezetet fog benyújtani a kongresszusnak az ügyben az iskolai tömeggyilkosok elrettentésére, egy szombati Twitter-üzenetében kijelentette, hogy a tanárok felfegyverzése a tagállamok feladata.

A 17 halálos áldozatot követelő floridai tömeggyilkosság hatására Trump eddigi terveiben az szerepelt, hogy "a fegyverekhez értő" tanárok és más iskolai alkalmazottak hordjanak rejtve fegyvert az osztályteremben is, kapjanak gyakorlási lehetőséget és pótlékot azok, akik hajlandók erre. Emellett a fegyverkereskedők szigorúbban ellenőrizzék a vásárlókat, emeljék meg a katonai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés