Előfizetői tartalom

Trump venezuelai küzdelemről beszél

MTI
|
Portfolio
Megkezdődött a küzdelem a demokráciáért Venezuelában - írta szerda este közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó szintén Twitteren jelentette be, hogy az Egyesült Államok szankcióval sújtotta az Albanisa nicaraguai olajvállalatot, mert venezuelai nyersolajjal kereskedik.

Donald Trump szerda este Twitteren erősítette meg, hogy délután telefonon beszélt Juan Guaidóval, az Egyesült Államok által ideiglenes államfőként elismert venezuelai ellenzéki politikussal. Guaidó ezt már szerdán délután bejelentette Caracasban. Mikroblog-bejegyzésében az amerikai elnök "történelminek" nevezte Guaidó várható elnökségét és megerősítette, hogy az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés