Előfizetői tartalom

Trump kritikái ellenére a Fed nem hagy fel a kamatemelésekkel

Portfolio
Szeptember 26-i ülésén a Federal Reserve 25 bázisponttal 2-2,25%-ra emelte az irányadó kamatsávot, a döntés mögött húzódó részletes helyzetértékelést megörökítő jegyzőkönyvet pedig ma publikálta az intézmény. Ebből kiderül, hogy minden előjel szerint folytatódhat a monetáris politika folyamatos szigorítása, aminek Donald Trump bizonyára nem fog örülni.

Kapcsolódó cikkünk2018.10.17Védeni próbálja Trump vállalhatatlan kijelentéseit egyik legfontosabb embere2018.09.26Kamatot emelt a Fed - Idén még egy, jövőre további három 25 pontos szigorítás jöhetA jegyzőkönyv legfontosabb üzenetei: Minden döntéshozó a 25 pontos kamatemelésre szavazott, a jövőre vonatkozóan pedig arra számítanak, hogy az erős munkaerőpiac, az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés