Előfizetői tartalom

Trump: Nagyon jót beszélgettünk a kínai elnökkel

Portfolio
Donald Trump a Twitteren arról számolt be, hogy "hosszú és nagyon jó" beszélgetést folytattak a kínai elnökkel, Hszi Csin-pnggel, amelynek középpontjában a két ország kereskedelmi kapcsolata állt. Piaci szereplők azonnal úgy értékelték az amerikai elnök szavait, hogy a kereskedelmi háborús feszültségek enyhülése irányába mozdulhatnak el a folyamatok, ezért emelkedéssel reagáltak a bejelentésre az amerikai tőzsdék.

Just had a long and very good conversation with President Xi Jinping of China. We talked about many subjects, with a heavy emphasis on Trade. Those discussions are moving along nicely with meetings being scheduled at the G-20 in Argentina. Also had good discussion on North Korea!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2018. november 1. Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mit ért Trump "jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés