Előfizetői tartalom

Tusk: soha nem volt ennyire valószínű a megállapodás nélküli Brexit

MTI
A Nagy-Britannia európai uniós tagsága megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló tárgyalások megrekedtek, felelősségteljesen a megállapodás nélküli Brexitre is fel kell készülni, amely soha nem volt ennyire valószínű, mint most - írta az Európai Tanács elnöke hétfőn az uniós tagországok vezetőinek küldött, a hét második felében esedékes csúcstalálkozóra szóló meghívólevelében. A mai levél hétvégi előzményei:

Kapcsolódó cikkünk2018.10.15Leálltak a Brexit-tárgyalások! - Van még esély a megegyezésre?Donald Tusk tájékoztatása szerint felkérte Theresa May brit kormányfőt, hogy a szerdán kezdődő kétnapos csúcson ismertesse kormányának a kilépési tárgyalásokkal kapcsolatos értékelését. Az Európai Tanács elnöke aláhúzta, a megállapodás tető alá hozása bonyolultabb feladatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés