Előfizetői tartalom

Újabb rossz hír Trumpnak: vádalkut kötött a volt kampánymenedzsere

MTI
Vádalkut kötött az ellene vádemelést javasló, Robert Mueller vezette bizottsággal második perében Paul Manafort, Donald Trump amerikai elnök 2016-os választási kampányának első menedzsere. Az amerikai sajtóban régóta feltételezett vádalku ténye a pénteken nyilvánosságra került bírósági dokumentumokból derült ki és az is világossá vált, hogy a vádalku keretében Manafort együttműködik a különleges ügyésszel a 2016-os elnökválasztásba történt állítólagos orosz beavatkozás és amerikai-orosz összejátszás témájában. Emlékezetes, augusztusban már Trump volt ügyvédje is vádalkut kötött és lényegében bűncselekménnyel, a választási eredmény befolyásolása érdekében tett lépésekkel vádolta meg az amerikai elnököt:

Kapcsolódó cikkünk2018.08.22Drámaian megnőtt Trump eltávolítási eljárásának esélyePaul Manafort beleegyezett abba, hogy két vádpontban - az igazságszolgáltatás akadályozása és csalás érdekében elkövetett összeesküvés vádjaiban - bűnösnek mondja magát a jövő héten kezdődő tárgyaláson. Első perében Paul Manafortot augusztusban a virginiai Alexandria bírósága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés