Előfizetői tartalom

Újra jönnek a vb meglepetéscsapatai - Ki lehet döntős közülük?

Portfolio
Viccesen azt mondhatnánk, hogy biztosan lesz olyan csapat a világbajnokság elődöntőjében, melynek nevében szerepel az "ország" szó. Sőt, 75% annak esélye, hogy a döntőben is lesz ilyen, hiszen a szombaton pályára lépő négy csapatból csak Anglia a kakukktojás. A viccet félretéve a vb eddigi meglepetéscsapatairól van szó, a házigazda oroszok mellett a svédek is egyértelműen ebbe a körbe tartoznak, a horvát-angol páros talán kicsit kevésbé.

Oroszország - HorvátországA házigazda oroszok fölényes és meglepő győzelemmel kezdtek Szaúd-Arábia ellen a világbajnokságon, a legnagyobb skalp azonban a spanyolok kiejtése volt a nyolcaddöntőben tizenegyesekkel. A horvátok sokak szívébe belopták magukat tetszetős játékukkal, legutóbb viszont megszenvedtek Dánia ellen. Gazdaságilag döntetlenszagú lenne a meccs, a focipályán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés