Előfizetői tartalom

Újraválaszthatják Trumpot 2020-ban - véli a JP Morgan feje

Portfolio
Jamie Dimon, a JP Morgan elnöke korábban úgy vélekedett, hogy esélytelen, hogy Donald Trump elnököt a 2020-as választásokon újra megválasszák, most viszont a Fox Business műsorán azt mondta, hogy ma már másképp látja a dolgokat. A világ egyik legnagyobb bankjának vezetője azt mondta, hogy a demokratáknak eddig nincsenek túl erős jelöltjei a két év múlva esedékes választásokra.

Bár ne mondtam volna; csak az esélyeket latolgattam - mondta Dimon, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy kiáll-e korábbi állítása mellett, mely szerint nincs esély arra, hogy Trumpot újraválasszák. Hozzátette, hogy persze nem politikai szakértő, nem feladata, hogy megjósolja, ki lesz elnök, vagy ki nem. Elismerően beszélt viszont az adóreformokról és reméli, hogy hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés