Előfizetői tartalom

Vajon látjuk-e ma a világbajnokot?

Portfolio
Az utolsó nyolcaddöntőket rendezik ma Oroszországban. A francia és belga parádé után nehéz elképzelni, hogy hasonló tűzijátékot láthatunk ma is, de azért korai lenne leírni a ma pályára lépő négy csapatot. Már csak azért is, mert az alsó ág a németek és a spanyolok kiesésével sokkal könnyebbnek tűnik, így könnyen a döntőbe menetelhet valaki. Pedig előzetesen annak, hogy a ma játszó négy csapat közül valamelyik vb-t nyer, csak 15%-os valószínűséget adtak a Danske Bank szakértői.

Svédország - SvájcA két gazdag ország csatája nem ígér fantáziadús játékot, de ne feledjük, hogy a svédek Mexikót csúnyán lefocizták a csoportban, Svájc pedig nagyon konzisztens csapat benyomását kelti. A nyolcaddöntők eddig összességében felszabadultabb játékot hoztak, mint a csoportmeccsek, szóval bizakodhatunk egy jó meccsben.A Portfolio tippje: 1-1, meglepetésként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés