Előfizetői tartalom

Van remény: pénzt ad a kormány a szemétkáosz kezelésére

Portfolio
Pénteken szüntette meg a hulladékszállítási szolgáltatást 116 Pest és Nógrád megyei településen a közszolgáltató, mert nem kapta meg az eddig elvégzett munkája fedezetét a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-től. Az országszerte eddig is akadozó szolgáltatás ezzel teljes krízisbe került, a kormány most lépett.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a hulladékgazdálkodási feladatok ellátásához az idén feltétlenül szükséges kiadások fedezetére 26,4 milliárd forint támogatást biztosít. Ehhez több területről csoportosít át forrást az állam, vagyis érdekesség, hogy nem az általános tartalékból vagy az Országvédelmi alapból költ a kormány. A fő forrás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés