Előfizetői tartalom

Varga Mihály: Nem lehet radikális adócsökkentés

Portfolio
A Fidesz alelnöke szerint adócsökkentésre mindenképpen szükség van, de radikális adómérséklést a magyar államháztartás jelenlegi állapotában nem lehet megvalósítani. Varga Mihály ezt a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének rendezvényén hangoztatta - jelentette az Info Rádió. Varga kitért az elvárt adót felváltó kormányzati elképzelésre is. A kormány ragaszkodik a vállalkozások terheinek növeléséhez, holott a gazdaság kifehérítéséhez inkább csökkenteni kellene az adókat - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke az elvárt adó helyett bejelentett új változatról. Azt mondta: az intézkedések sem a munkanélküliség csökkentését sem a gazdaság kifehérítését nem szolgálják.

A politikus - bírálva a konvergencia-programot - leszögezte: hosszabb távon olyan gazdaságpolitikára van szüksége az országnak, amely újra jelentősebb növekedést biztosít, és felvázolja az embereknek, hogy az ország belátható időn belül miként zárkózik fel az unió átlagos fejlettségi szintjéhez. Varga Mihály emlékeztetett: a választási kampány előtt azt hangoztatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés