Előfizetői tartalom

Autósok, figyelem! Szombattól felfordul Pest egy részének közlekedése

Portfolio
Az M3-as metró április 6-tól Dél-Pesten folytatódó felújításához és pótlásához kapcsolódóan a gépjárművel közlekedőknek is számos forgalmi változásra kell felkészülni - jelentette be csütörtökön a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK és a Budapest Közút felhívja a Dél-Pesten gépjárművel közlekedők figyelmét, hogy a metrópótlás miatt elsősorban az Üllői úton, az M5-ös autópálya bevezető szakaszán és a Gyáli úton, valamint a Népliget, a Nagyvárad tér és a Közvágóhíd térségében megváltozott forgalmi rendre és nehezebb haladásra kell számítani. A dél-pesti régióban közlekedőknek hosszabb, akár 20-30 perccel nagyobb utazási időre kell készülniük, érdemes ezért előre megtervezni az utazást, korábban vagy később útnak indulni.

A közúti forgalmirend-változásokat április 6-ig, a dél-pesti metrópótlás kezdetéig minden érintett területen kiépítik. Az új és a meghosszabbított autóbuszsávok kialakítása április 5-én, pénteken 18 óráig szintén megtörténik; egészen addig továbbra is minden sávon közlekedhetnek az autósok, péntek estétől azonban tilos ráhajtaniuk a buszsávokra. Az alábbiakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés