Előfizetői tartalom

Védeni próbálja Trump vállalhatatlan kijelentéseit egyik legfontosabb embere

Portfolio
Donald Trump gazdasági főtanácsadója, Larry Kudlow szerint az amerikai elnök semmiféle követelést nem fogalmazott meg a Federal Reserve-vel szemben, hogy az változtasson monetáris politikáján - mondta el a Fox Business Networknek adott interjújában. Trump az utóbbi időben egyre többet kritizálja a Fed-et a folyamatos kamatemelés miatt, legutóbb épp tegnap sikerült hajmeresztő dolgot mondania.

Donald Trump az elmúlt hetekben többször is szokatlanul éles kritikát fogalmazott meg az amerikai jegybank monetáris politikája miatt, amiért az intézmény szerinte túl gyorsan szigorít a monetáris kondíciókon.Kapcsolódó cikkünk2018.10.10Trump beleszállt az amerikai jegybankbaAz elnök a múlt heti tőzsdei zuhanásért is a Fed-et, illetve annak elnökét, Jerome Powellt tette felelőssé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés