Előfizetői tartalom

Vége az ENSZ környezetvédelmi közgyűlésének, Magyarország is képviseltette magát

MTI
Magyarország környezetpolitikájának célja, hogy az ország gazdasági fejlődése a természeti erőforrások és értékek megőrzése, valamint fenntartható hasznosítása mellett menjen végbe - mondta felszólalásában Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára az ENSZ harmadik környezetvédelmi közgyűlésén (UNEA3) a szaktárca közleménye szerint.

A UNEA3 közgyűlés, amelyet idén december 4-én és 5-én Nairobiban, az ENSZ környezetvédelmi programjának székhelyén rendeztek meg, a környezetvédelem legmagasabb globális szakmapolitikai döntéshozó fóruma, melyen az ENSZ tagállamainak környezetvédelemért felelős miniszterei és vezetői, az érintettek széles körét képviselő csoportok, releváns szervezetek főtisztviselői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés