Előfizetői tartalom

Végső figyelmeztetést kapott Trump a kínaiaktól: meg fog bukni, ha így folytatja

Portfolio
Kína nem fogja hagyni magát eltaposni, kemény leckét fog tanítani az amerikaiaknak, egy kereskedelmi háború pedig könnyen Trump és kormányának bukásához vezethet - többek között ezekkel a kemény üzenetekkel reagált a Kínai Kommunista Párthoz közel álló angol nyelvű napilap, a Global Times szerkesztőségi véleménycikke a tegnap kiszivárgott tervekre, miszerint Trump további vámokat vetne ki kínai termékekre.

Miután múlt héten Donald Trump bejelentette, hogy korábbi ígéreteinek eleget téve vámot vet ki az Egyesült Államokba érkező acélra és alumíniumra, tegnap újabb hírek szivárogtak ki arról, hogy az elnök milyen további protekcionista intézkedéseket tervez végrehajtani. Ezúttal a kínai technológiai és telekommunikációs szektor lenne Trump célpontja: összesen 60 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés