Előfizetői tartalom

Világméretű összeomlásra készül a magyar kormány?

Portfolio
A Pénzügyminisztérium is készül a globális lassulásra, legalábbis ez olvasható ki a konvergenciaprogram "Baljós árnyak a világgazdasági konjunktúra felett" című keretes írásából. Egyre több a növekedési kockázat, egyes indikátorok recessziót jeleznek, és amikor legutóbb háromszorozódott az S&P 500 index, akkor jött az 1929-33-as válság.

"A világgazdaság 2017-es kiemelkedő növekedését követően tavaly, főként a második félévtől egyre több jel utalt arra, hogy a jelenlegi, a magyar gazdaság számára is kedvező kiviteli lehetőségeket teremtő konjunktúraciklus véget érhet" - vezeti fel a konvergenciaprogram világgazdasági kockázatokkal foglalkozó részét a Pénzügyminisztérium. Bár a közgazdaságtan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés