Előfizetői tartalom

Komoly fejfájást okozhat a következő amerikai elnöknek az atomfegyverekkel állig felszerelt Észak-Korea

Észak-Korea kemény dió lesz a november 3 után megválasztott amerikai elnöknek, legyen az Joe Biden vagy Donald Trump. Kim Dzsongun országa már több mint 100 atomfegyverrel rendelkezhet, mire az új elnök hivatalosan is elfoglalja a székét, ráadásul megépítették a legnagyobb járműről indítható ballisztikus rakétát, amit valaha látott a világ. Míg Trump valószínűleg folytatná a nagy publicitásnak és kevés konkrét eredménynek örvendő tárgyalásokat Kim Dzsongunnal, Biden jó eséllyel személyesen szóba sem állna a diktátorral, hanem megbízottakon keresztül próbálna vele egyezkedni. Az utóbbi nem meglepő, hiszen úgy tűnik, Kim Dzsongun kifejezetten megveti Bident, akit veszett kutyának és haldokló, demens vénembernek nevezett, a volt alelnök pedig brutális zsarnoknak tartja Kim Dzsongut.

Már csak 4 nap van hátra az amerikai elnökválasztásig! Kövesd velünk az eseményt: legfrissebb híreinketide kattintvatalálod. November 3-án egész éjszaka, percről-percre cikkünkben közvetítjük a választás legfontosabb fejleményeit! Trump látványos tárgyalásai kevés eredményt hoztak 2019 júniusában nagyon úgy nézett ki, hogy Donald Trump elnök megoldotta az ötven éve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés