Előfizetői tartalom

Koronavírus: egész Európában telítődnek a kórházi ágyak, drasztikus intézkedések kerülnek elő

Portfolio
Újabb több mint 600 ezer emberről állapították meg a világban, hogy koronavírus-fertőzött. A pénteki magyar adatok szomorú rekordokat mutattak, most először lépte át a koronavírus miatti napi halálozás a 100-as határt. Közben két olyan beszámoló is érkezett a frontban dolgozó magyar szakemberektől, ami alapján kijelenthető: lassan kritikus pontjához ér a második járványhullám, a kijelölt intenzív osztályok ugyanis betelnek. Közben Romániában kijárási korlátozás lép életbe és bezárnak az iskolák, Lengyelország pedig országos karantént fontolgat, Lettországban pedig négy hétre bezárnak.

2020. november 06. 23:39 Megosztás 60 ezer új eset Franciaországban A koronavírus-járvány kezdete óta először emelkedett a napi új esetszám 60 ezer fölé Franciaországban, ahol eddig csaknem 40 ezren vesztették életüket a betegség miatt - derül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés