Előfizetői tartalom

Szigorú lezárások Magyarországon: példás fegyelmet kér az orvosi kamara, félbeszakadnak az amatőr bajnokságok

Portfolio
Közel félmillió új fertőzés történt a világon az elmúlt 24 órában, ez hozzávetőlegesen megfelel az előző napok átlagának, amikor szintén félmillió körül - néha afölött volt a fertőzöttek száma. A legfertőzöttebb ország továbbra is az Egyesült Államok, amelynek járványgörbéje továbbra is meredek emelkedést mutat, az elnökválasztással kapcsolatos tömegrendezvények alighanem rontanak ezen a helyzeten. Kelet-Közép-Európa sem áll jól, a mi régiónk járványgörbéi is emelkednek, Nyugat-Európában pedig még nem látszik az elmúlt hetekben látott szigorítások hatása. Magyarországon Orbán Viktor ma szigorú intézkedéseket jelentett be. Legfontosabb híreink percről-percre.

2020. november 09. 22:40 Megosztás Franciaországban javul a helyzet a nagyvárosokban, de országos szinten még nem volt tetőzés Javul a koronavírus-járvány miatti helyzet azokban a francia nagyvárosokban, ahol október közepén éjszakai kijárási tilalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés