Előfizetői tartalom

Elmondja a szakértő, mi lesz akkor, ha Trump sosem ismeri el a vereségét

Portfolio
John Yoo konzervatív ügyvéd úgy látja, hogy Donald Trump jogi támadásai a választási eredmények ellen mindössze egy utolsó, elkeseredett próbálkozást jelentenek a hatalom megszerzéséért, de nem sok esélye van a fordításra. Arról is beszélt a CNBC műsorán, hogy ha Biden győzelme hivatalos lesz, január 20-től ő veszi át az Egyesült Államok elnökségét akkor is, ha Trump nem ismeri el a vereségét.

Trump stábja összesen 6 államban támadta meg a választások eredményeit, ezek közül egyelőre úgy tűnik, csak Georgiában sikerült eredményt elérni, ahol újraszámolják a szavazatokat.   John Yoo, aki Bushnak és Trumpnak is adott jogi tanácsokat, úgy látja, hogy nem sok esély van arra, hogy a jogi procedúrával fordítani tudja az eredmények a regnáló elnök. Hozzátette:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés