Előfizetői tartalom

Legendás autócsodák lapulnak meg Elon Musk garázsában

Portfolio
Elon Musk, a Tesla tulajdonos-vezérigazgatója nem meglepő módon hatalmas autórajongó, így óriási járműkollekciót halmozott fel karrierje alatt saját használatra. A saját fejlesztésű Teslák sorozata mellett megtalálható számos olyan autólegenda is a feltaláló garázsában, mint James Bond Lotus Espiritje, egy 1967-es Jaguar E-Type Roadster vagy a világ első tömeggyártott autója, a Ford T-Modell. Nézzük meg a CQ gyűjtése alapján, milyen autók, egyéb járművek fordultak meg Elon Musk kezei közt az évek során.

Ford Model T (1920) Egy Ford Model T Nagy-Britanniában. Fotó: Getty Images Henry Ford a T-Modellel szó szerint forradalmasította az autógyártást, hiszen ez volt az első tömeggyártott személygépjármű a világon. Elon Musknak egy barátja ajándékozott egy 1920-as gyártmányú T-Modellt, mellyel azt akarta kifejezni, hogy szerinte Musk hasonló jelentőségű szereplő az autóiparban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés