Előfizetői tartalom

Hatalmas dobás az Auditól: plug-in hibrid modellek gyártása indul Győrben

Az Audi folytatja elektromos offenzíváját: a Q3 45 TFSI e és a Q3 Sportback 45 TFSI e modellek bemutatkozásával plug-in hibridek gyártása kezdődik Győrben. A konnektorról tölthető modellek bevezetése újabb bizonyítéka annak, hogy az Audi AG hosszú távon tervez a magyarországi gyártóbázisával, amely most még egy lépéssel közelebb került a tisztán elektromos meghajtású járművek előállításához.

A győri Audi-gyár bejelentése szerint az új Q3 és Q3 Sportback plug-in hibrid modellek a jövőben az Audi Hungariánál készülnek, és nagy hatékonyságú plug-in hibrid modellként egészítik ki termékportfóliójukat. Ennek köszönhetően immár belsőégésű, mild-hibrid és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt autók is készülnek majd a magyarországi telephelyen. Munkatársaink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés