Előfizetői tartalom

Itt a 13 legfontosabb kérdés, amire választ várunk 2021-ben

Portfolio
Az idei év elsősorban a válságból való kilábalásról fog szólni a világgazdaságban, de emellett is vannak bizonytalanságok, melyekre a következő hónapokban választ kaphatunk. A Citibank szakértői friss elemzésükben 13 kérdést gyűjtöttek össze, melyek meghatározhatják a 2021-es évet. Ilyenek például, hogy mi lesz a dollárral, jöhet-e pénzügyi válság, hol alakulhat ki halálos adósságspirál?

Legfrissebb elemzésében a Citibank összegyűjtötte azt a 13 kérdést, melyek a legfontosabbak lehetnek 2021-ben: 1. Mire számítsunk az új amerikai vezetéstől? Joe Biden beiktatása után már nem az a kérdés, békés lesz-e az átmenet, úgy tűnik, hogy mostanra Donald Trump is elfogadta vereségét. A Citi elemzői szerint Biden elnöksége nagyon más lehet, mint az utóbbi négy év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés