Előfizetői tartalom

Koronavírus: átlépte a 100 milliót a fertőzöttek száma a világon

MTI
|
Portfolio
Kedd este elérte a 100 milliót az igazoltan koronavírussal megfertőzöttek száma a világon. Éles harc folyik az egyes országok között a vakcinákért, hogy mielőbb ésszerű áron és feltételek között be tudják oltani a lakosságot. Az EU is export kontrollra készül, hogy a területén előállított vakcinák számáról és külső eladási terveiről időben értesüljön. Idehaza szeptember eleje óta nem találtak olyan kevés fertőzöttet, mint a ma közzétett adat szerint, igaz nagyon kevés tesztet végeztek el. Friss híreink kedden a koronavírus-járványról alábbi hírfolyamunkban olvashatók.

2021. január 26. 21:42 Megosztás Szenvednek a szegényebb országok a vakcinaversenytől Politikai támogatás szükséges a kis és alacsony jövedelmű országok védőoltással való ellátására létrehozott COVAX kezdeményezés számára akkor, amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés