Előfizetői tartalom

Mi lesz a hatalmas Trump-fallal most, hogy Joe Biden lett az elnök?

Donald Trump egyik legemlékezetesebb kampányígérete az volt, hogy egy hatalmas falat húz a mexikói-amerikai határra és Mexikót kötelezi majd arra, hogy fizessen érte. A fal építése már csak Trump elnöki ciklusának vége felé kezdődött el, így alig 20%-a készült el, és a Pentagon pénzéből oldotta meg a projekt finanszírozását, Mexikó egy centet sem fizetett érte. Most, hogy Joe Biden lett az elnök, a „Trump-fal” már biztos nem fog elkészülni, de jó eséllyel a demokrata politikus lebontani sem fogja az egészet.

"Építünk egy szép, nagy falat és Mexikó fog érte fizetni" Donald Trump 2016-os elnökválasztási kampánya során számtalanszor megígérte szavazóinak, hogy egy hatalmas falat fog húzni a mexikói határra, mellyel az illegális bevándorlást és a drogkereskedelmet fogja megfékezni. „Erős, fantasztikus határaink lesznek. És jönnek ide az emberek, de majd legálisan jönnek ide....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái