Előfizetői tartalom

Ádáz küzdelem zajlik a világban - Új mutáns ütötte fel a fejét Magyarországon is

Portfolio
A Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai szerint a világon több, mint 111 millió ember fertőződött meg koronavírussal, a halálos áldozatok száma átlépte a 2,46 milliót, míg a gyógyultaké közelíti a 63 milliót. A világ számos országa már a koronavírus-járvány harmadik hullámával küzd, köztük van Magyarország is, ahol a harmadik hullám felszálló szakaszában járunk. Ezt erősítették meg a legfrissebb járványadatok is, amelyekből többek között kiderült, hogy 2623 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a koronavírusnak egy új mutációja jelent meg Magyarországon. Koronavírus-híreink percről percre.

2021. február 22. 21:50 Megosztás Rájöttek a bécsi tudósok, miért lesz az egyik ember súlyos beteg a koronavírustól, míg a másik nem A természetes ölősejtek egy receptorának hiánya összefügg a Covid-19 súlyos lefolyásával - állapította meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés