Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: újfajta légvédelmi rendszerek beszerzését fontolgatja Magyarország

Magyarország 35 milliméteres Oerlikon Skyranger légvédelmi rendszerek beszerzéséről tárgyal a német Rheinmetall AG-vel – derül ki a cég negyedéves eredményeit ismertető konferenciahívás internetre feltöltött átiratából. A vállalat elnök-vezérigazgatója arról is beszél, hogy Magyarország fontos eleme a Rheinmetall portfóliójának, olyannyira, hogy a következő generációs harcjárműveikbe bekerülő digitális eszközök fejlesztése 100%-ban hazánkban fog megvalósulni. A cégvezető kitért arra is, hogy a Rheinmetall jelentős értékű megrendelésekre számít Csehországtól, Szlovákiától, Ausztráliától és Olaszországtól, ennek pedig Magyarország is haszonélvezője lehet.

Felkerült az internetre egy beszélgetés átirata, melyet a Rheinmetall AG elnök-vezérigazgatója, Armin Papperger folytat a német védelmi vállalat részvényeseivel. A beszélgetés elsősorban a vállalat 2020 negyedik negyedéves és éves eredményeiről szól, de több érdekes részlet is kiderül belőle, amely kifejezetten Magyarországot érinti. Az átirat Magyarországon először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés