Előfizetői tartalom

Norvégia meghosszabbította az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinájának felfüggesztését

MTI
A norvég egészségügyi hatóságok pénteken közölték, hogy három héttel meghosszabbították az AstraZeneca koronavírus elleni védőoltása használatának felfüggesztését, hogy jobban kivizsgálják a trombózisos eseteket. Norvégia a pénteki bejelentést mindössze egy nappal azután tette, hogy Dánia csütörtökön ugyanezt közölte.  

"Nehéz, de helyes döntés a felfüggesztés meghosszabbítása. Úgy gondoljuk, hogy szükség van további vizsgálatokra, hogy a lehető legjobb tanácsokkal szolgálhassunk a norvég lakosságnak" - mondta Geir Bukholm, a norvég Nemzeti Közegészségügyi Intézet (FHI) igazgatója. Bukholm szerint bár az AstraZeneca "jó vakcina a veszélyeztetett csoportok számára a Covid-19-el szembeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés