Előfizetői tartalom

Az oroszok azt állítják, hogy nem akarnak beavatkozni Ukrajnában

MTI
Oroszország nem szándékozik nyíltan beavatkozni az ukrajnai konfliktusba - jelentette ki Nyikolaj Patrusev, az orosz biztonsági tanács titkára szerdán a Kommerszant címűlapnak nyilatkozva. Patrusev arra a kérdésre válaszolt így, hogy vannak-e olyan határok, "vörös vonalak", amelyek átlépése esetén Moszkva kész lenne a nyílt intervencióra.

"Nem érlelünk ilyen terveket, nem. De figyelmesen nyomon követjük a helyzet alakulását. Ennek alapján fogunk konkrét döntéseket hozni" - mondta. A Donyec-medencében március 26-án éleződött ki ismét a helyzet, amikor négy ukrán katona életét vesztette. A térségben gyakorivá vált a tűzharc, amelyért az ukrán kormányerők és a szakadár milíciák egymást tették felelőssé....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés