Előfizetői tartalom

A WHO továbbra is kiáll az AstraZeneca oltása mellett

MTI
A fertőzöttek számának csökkenésére utaló első jelek ellenére továbbra is "súlyos" a koronavírus-járványhelyzet Európában - figyelmeztetett csütörtökön az Egészségügyi Világszervezet (WHO). A WHO egyúttal ismét állást foglalt az AstraZeneca vakcinája mellett, amelynek használatát több országban felfüggesztették tromboembóliás esetek miatt.

"Világosan kell fogalmaznunk: a fertőzöttek száma csökkenésének korai jelei nem egyenértékűek az alacsony fertőzöttségi arányokkal. A vírus terjedését kell mérsékelni és alacsony szinten tartani, hogy felülkerekedjünk a járványon" - mondta egy sajtótájékoztatón Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója. Európában nemrég haladta meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés