Előfizetői tartalom

Az izraeli miniszterelnök vészjósló hangon üzent Iránnak

MTI
Irán "minden vörös vonalat" átlépett nukleáris programja során - jelentette ki hétfőn az ENSZ-ben az izraeli miniszterelnök. Naftali Bennett hangsúlyozta: Izrael nem fogja hagyni, hogy Teherán atomfegyverhez jusson. Az ENSZ Közgyűlése előtt elmondott legelső beszédében Bennett úgy értékelte, hogy Irán a "nukleáris ernyő" fedezéke alól a Közel-Kelet uralmára törekszik, és összehangoltabb nemzetközi erőfeszítést sürgetett Irán nukleáris tevékenységének megállítása érdekében.

"Irán atomfegyver-programja kritikus ponthoz érkezett. Minden vörös vonalat átléptek, az ellenőrzéseket figyelmen kívül hagyták" - fejtegette az izraeli kormányfő. Bennett ugyanakkor utalt arra, hogy Izraelnek megvan az a képessége, hogy egyedül is fellépjen Iránnal szemben.   "Irán atomprogramja vízválasztóhoz érkezett, és a mi türelmünk is" - mondta Bennett. A szavak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés