Előfizetői tartalom

Ilyen az, amikor bűnözők uralnak egy egész országot

Portfolio
Haitiben eluralkodott a káosz. Bűnözők irányítják a főváros egy részét, beleértve a kritikus fontosságú kikötőket. A kórházak, rádiótornyok áram nélkül maradtak. Mindennaposak az emberrablások, a bűnözőkkel összejátszanak a politikusok. Egyre súlyosabb az élelmezési krízis, az elnököt nemrég megölték és még a nyári trópusi vihar és földrengés hatásait sem sikerült kiheverni.

Idén augusztusban súlyos természeti katasztrófa sújtotta Haitit: szinte egyszerre csapott le a Grace trópusi vihar és egy 7,2-es erősségű földrengés a térségre. A földrengés nagyon súlyos károkat okozott: a természeti csapásnak mintegy 2250 halálos áldozata volt és 12 800 ember megsérült. Még ki sem heverte a sokkot az ország, amikor pár nappal a földrengés után partot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés