Előfizetői tartalom

Az új szupervariánstól retteg a világ, de vannak biztató jelek is

Portfolio
Már Csehországban és Németországban is omikron-gyanús eseteket vizsgálnak Afrikából hazatérő koronavírus-fertőzötteknél, és nagyon valószínű, hogy a szupervariáns okozta a fertőzést. Hollandiában 61 főt találtak, akik igazoltak koronavírus-fertőzöttek és Dél-Afrikából tértek haza. Egyelőre vizsgálják, hogy a beutazó fertőzöttek között volt-e omikronnal fertőzött beteg. A legfontosabbat egyelőre nem tudjuk: nem világos, mennyire képes a vírus ellenállni a vakcináknak, de az új hírek folyamatosan érkeznek. Ebben a cikkben összegezzük a legfontosabb szombati fejleményeket, a cikk folyamatosan frissül.

2021. november 27. 20:51 Megosztás Románia Svájc nyomdokába lép Románia a dél-afrikai térségből érkezők közül kizárólag az Európai Unió, az Európai Gazdasági Közösség és Svájc állampolgárait engedi be területére, számukra pedig tesztelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés