Előfizetői tartalom

Itt a döntő bizonyíték a vakcinák eredményéről: ha ez nem győzi meg az embereket az oltásról, akkor semmi

Portfolio
A magas európai esetszámok és az oltás utáni halálesetekről szóló anekdoták miatt sokan megkérdőjelezik a vakcinákra alapozott védelem hatékonyságát, és egyenesen kudarcnak ítélik az oltást. Pedig teljesen egyértelmű a nagy kép: az alábbiakban könnyen elérhető és könnyen értelmezhető adatokkal mutatjuk be, miért nevezhetjük egyértelműen sikeresnek a majdnem teljes átoltottságra alapozott stratégiákat.

Nagyon eltérő átoltottsági szinteket látunk az Európai Unióban: a legátoltottabb és a legkevésbé átoltott országok között csaknem 50%-pont az eltérés. Ezek az adatok kulcsfontosságúak, mert segítenek megérteni, hogy mennyire volt sikeres az oltási program, és a magas átoltottság milyen mértékben képes enyhíteni a járványt. Az alábbiakban az átoltottságok közti különbségeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés