Előfizetői tartalom

Már meg is érkeztek az észak-koreai harcosok Ukrajnába? Itt valami nagyon nem stimmel

Portfolio
A múlt héten nagy vihart kavart egy orosz biztonságpolitikai szakértő állítása, mely szerint 100 ezer észak-koreai harcos készül Ukrajnába utazni, hogy segítsék a „fasizmus elleni nemzetközi harcot.” Oroszpárti, az ukrajnai háborúval foglalkozó közösségi oldalak most egy videóval próbálják bizonyítani, hogy az észak-koreaiak már meg is érkeztek Ukrajnába, de jó eséllyel kamu a felvétel.

Igor Korotcsenkó orosz biztonságpolitikai szakértő a napokban azt mondta a Rosszija 1 műsorán, hogy 100 ezer észak-koreai önkéntes csatlakozna az Ukrajna területén zajló „fasizmus elleni küzdelemhez:” Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 05. Bemondták az oroszok: 100 ezer észak-koreai harcos jönne Ukrajnába Grace Jo, egy észak-koreai menekült a National Review-nak beszélt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés