Előfizetői tartalom

Rárúgták az ajtót az oroszokra, berobbant az ukránok támadása - All-int mondott Zelenszkij?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy elég komoly ellentámadást indítottak az ukránok Harkiv megyében, azzal a céllal, hogy visszavegyék Balaklija, majd Izjum várost az orosz megszállóktól. Az is egyre inkább világos, hogy az oroszokat alaposan meglepte, hogy az ukránok nem csupán Herszonban indítottak támadást; rengeteg a hadifogoly, miközben aránylag kevés az ukrán veszteség. Az offenzíváról készült videók alapján úgy tűnik, Harkiv környékén is komoly technikát mozgósítottak az ukránok, lehet, hogy Kijev úgy döntött, a téli hónapok előtt betolnak egy all-int.

Komoly technika Harkivben, halad az offenzíva Már nyugati portálok is arról írnak, hogy Herszon térségében igencsak súlyosak az ukrán fegyveres erők veszteségei, az offenzíva pedig úgy tűnik, eddig limitált sikereket ért csak el, egy-két kisebb település visszafoglalásával. Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 07. Kitálaltak az ukrán katonák a herszoni ellentámadásról: súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés