Előfizetői tartalom

Beköszöntött a tél Ukrajnában, több fronton támadnak az oroszok - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Körülbelül 10 millió ember maradt áram nélkül Ukrajnában az oroszok folyamatos infrastruktúrát célzó bombázásai miatt. Leesett az első hó Ukrajnában. Közben 120 nappal meghosszabbították a fekete-tengeri gabonaexport-megállapodást. Lengyelország szerint ukrán rakéta zuhant területükre, ugyanakkor a NATO-n belül senki nem Ukrajnát hibáztatja. A brit hírszerzés szerint az oroszok jó eséllyel Bahmut ellen terveznek offenzívát lebonyolítani - délután az ukrán vezérkar bejelentette: három település is koncentrált orosz támadás alá került. Cikkünk folyamatosan frissül a nap háborús híreivel.

2022. november 18. 20:20 Megosztás Az oroszok szétlőtték az ukrán energiarendszer felét, egész Kijev leállhat Az orosz rakétacsapások megbénították Ukrajna energiarendszerének csaknem felét - közölte a kormány pénteken a Reuters szerint. A fővárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés