Előfizetői tartalom

Olyan bejelentést tett Elon Musk, amivel tömegeket haragíthat magára

MTI
|
Portfolio
A milliárdos Elon Musk pénteken bejelentette, hogy támogatni fogja Ron DeSantist 2024-ben, ha a floridai kormányzó indul az elnökválasztáson. DeSantis az indulását nemrég bejelentő Donald Trump kihívója lehet a Republikánus Párt előválasztásán. Trump megmaradt híveinek jelentős része szerint DeSantisnak nem szabadna Trump ellen indulnia, meg kéne várnia a bukott elnök következő ciklusának végét, ez pedig hatalmas feszültséghez vezethet az amerikai jobboldalon belül. A félidei választás során hatalmas vereséget szenvedtek a demokratákkal szemben a Trump által támogatott jelöltek, aminek következtében egyre több republikánus politikus, szószóló és donor hátrált ki a korábbi elnök mögül.

Arra a kérdésre, hogy támogatná-e a 2024-es elnökválasztáson Ron DeSantist, a világ leggazdagabb emberének számító Twitter-vezér Musk tömören válaszolt a közösségimédia-platformon: Igen. Yes {:url}— Elon (Musk) November 26, 2022 DeSantis a hónap elején közel 20 százalékponttal győzte le a demokratapárti Charlie Crist, így újraválasztották Florida kormányzójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés