Előfizetői tartalom

70 éves orosz T-54-esek tartanak a frontra, Zelenszkij Bahmutban járt – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Elindult Ukrajnába a negyven darab német gyártmányú Marder lövészpáncélost szállító szerelvény. Ukrán erők dróntámadást intéztek a Barátság kőolajvezeték ellen Briansz régióban, azonban az olajszállításokban nincs fennakadás. Szerda reggel jelentette be a szevasztopoli kormányzat azt, hogy támadás érte a Krím-félsziget kulcsfontosságú kikötővárosát. Megszületett az egyezség a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációja és az ukrán hatóságok között egy négyéves, 15,6 milliárd dolláros hitelcsomagról. Az oroszok által ostromlott Bahmut környékén járt Volodmir Zelenszkij ukrán elnök. Új felvétel került fel a közösségi médiába az orosz-ukrán frontra tartó orosz fegyverszállítmányokról. A felvételeken beazonosítható, hogy a legújabb szállítmány már 70 éve gyártott T-54-es harckocsikat tartalmaz. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. március 23. 06:22 Megosztás Csütörtöki híreink Csütörtöki híreink a háborúról itt követhetőek nyomon: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 23. Ősöreg harckocsikat küld a frontra Moszkva, áll a bál a szegényített urániumlőszerek miatt - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés