Előfizetői tartalom

Az oroszok eddig nem látott győzelmet arattak? - Bahmut miatt megy az üzengetés

Portfolio
A Wagner zsoldoscsoport vezére mellett már az oroszok is azt állítják, elfoglalták Bahmutot. Az ukrajnai háború az egyik fő témája a G7 hirosimai csúcstalálkozónak, amelyen az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij személyesen is részt vesz. Az ENSZ-főtitkár szerint még nincs látóhatáron a béke.  Amerika engedélyezte az F-16-os vadászbombázók exportját Ukrajna számára azoknak az országoknak, melyek így akarnak tenni, emellett Biden engedélyezi az ukrán pilóták kiképzését is az F-16-osokra. Cikkünk vasárnap is folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. május 22. 06:29 Megosztás Hétfői tudósításunk Hétfői híreinket az alábbi cikkben gyűjtjük össze: Kapcsolódó cikkünk 2023. 05. 22. Elesett Bahmut, de az ukránoknak máris új tervük van - Háborús híreink hétfőn ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés