Előfizetői tartalom

Komoly ukrán veszteségekről érkeztek felvételek, brutális összecsapások a fronton - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Az elmúlt napokban megindult a régóta beharangozott ukrán ellentámadás, amelyben nagy mennyiségű nyugati fegyvert, páncélost használnak az ukrán erők. Az ukrán oldalról kevés információ jön, ugyanis arra kérték a lakosságot, hogy ne fedjék fel a támadó erők mozgását az oroszok előtt. Orosz oldalról érkeznek felvételek és információk, egyelőre nem lehet tudni, hogy sikerült-e valahol áttörni a frontvonalat az ukránoknak, de arról érkeztek jelentések, hogy egyes áttörési kísérletek súlyos veszteségekkel jártak ukrán oldalon. A háború eseményeiről percről percre szombaton ebben a cikkünkben számolunk be.

2023. június 11. 08:25 Megosztás Vasárnapi híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó vasárnapi hírfolyamunk itt érhető el: Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 11. Bahmutnál jól halad az ukrán offenzíva, délen azonban komoly gondokba ütköztek - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés