FONTOS Nagyot esett a háztartási napelemek népszerűsége
 
Előfizetői tartalom

Donyeck megyében támadnak az ukránok, újabb gátrobbantással védekeznek az oroszok - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Vasárnap óta orosz és ukrán források is beszámoltak arról, hogy komoly veszteségek árán ugyan, de sikerült egy nagyjából húsz kilométeres szakaszon áttörni az első orosz védelmi vonalakat Donyeck megyében. Blahodatne falu fölött más ukrán zászló leng, a védekező orosz erők azonban ukrán források szerint a Mokri Jali folyó gátját is felrobbantották, ezzel kisebb áradásokat okozva a harcok közelében. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. június 13. 07:31 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Keddi hírfolyamunk az ukrajnai háborúról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 13. Orosz légicsapások ukrán nagyvárosok ellen, zajlik az ellentámadás – Háborús híreink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés