Előfizetői tartalom

Szerinted elszálltak a lakásárak? - Ez még csak a kezdet!

Portfolio
A lakásárak másfél éve emelkednek Magyarországon. A növekedés valóban jelentős, de vajon tényleg a tetejéhez közelítene a piac? Az biztos, hogy a lakáspiac története során nem egyedül álló ez az emelkedés, az ezredfordulón ennél nagyobb drágulásra is sor került. Ráadásul még a válság miatt elszenvedett lemaradást sem sikerült behoznia a piacnak, az új lakás építések még be sem indultak igazán. A kereslet erős, amit több tényező is táplál, a növekedés még egy ideig velünk maradhat.

Az elmúlt időszakban több olyan vélemény is napvilágot látott, amely a hazai lakáspiacon megfigyelt árnövekedés túlzott mértékéről, buborékosodásról szólt. A következőkben azt mutatjuk be, hogy miért növekednek ilyen mértékben az árak, és meddig tarthat a felívelés a lakáspiacon.Még nem hozta be a piac a lemaradástA 2008-ban kirobban gazdasági válság több európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés